zaterdag 2 maart 2013

Funny O 1e les @ KC Pampus

 

Vandaag begon de sport en spel cursus bij KC Pampus weer, na de winterstop. Flopke was helemaal hyper toen ze door kreeg waar we naar toe gingen. Het was een gepiep op de achterbank van jewelste! Voordat de les begon had ik haar maar even vast gezet aan een paaltje vlak bij, want trekken dat ze deed in haar enthousiasme! IMAG0667We hebben weer wat gehoorzaamheids oefeningen gedaan en daar was mevrouw ook wel aan toe! Uiteindelijk ging het aan het einde een stuk beter als aan het begin! Ze wist weer alle konijnen keutels te vinden die er lagen en had nergens oog voor behalve dat!644530_380140622093396_1022741022_nMaar de toestellen vielen in de smaak en daar ging ze met veel plezier overheen en doorheenIMAG0672

IMAG0670IMAG0671

 

 

 

 

 

 

De tunnel was niet helemaal nieuw, want dat heeft ze als puppy al getraind bij de fokster en ze is daar dus ook helemaal niet bang voor. Op de Open Dag van KC had ik dat van de zomer nog even geoefend, zodat ik nu ook zeker wist dat ze er zonder angst doorheen zou rennen! Op het laatst hebben we de wip nog geoefend en ineens viel bij mevrouw het kwartje en stoof ze er overheen, alleen wist ze niet dat ie na het middelpunt om zou klappen! Dat was schrikken, dus de tweede keer verkoos ze om een stukje erover heen te tijgeren! Volgende keer weer verder oefenen en deze eerste angst eruit krijgen!

Het was een geslaagde ochtend trainen! Doodmoe maar voldoen zijn we na thuis komst even een uiltje gaan knappen samen! Volgende week een borduur-workshopje voor mij, maar over twee weken gaan we weer vrolijk verder! Het is echt zo genieten met mijn wijfie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...